Festivalová nálada a práca na striedačku

21.06.2011 15:29

    Celý náš víkend v Borinskom krase prebehol v nálade nultého ročníka festivalu, ktorý sa konal pri klube Zapadnutý kút a niesol aj rovnaké meno.  V sobotu sme prácu začali asi okolo desiatej po príchode Petra Čarného a Tomáša a Evy Ďurkovích. Tomáš s Evou dotiahli obklad kúpelne, kým Čáro a ja sme sa venovali vonkajšiemu drevenému obkladu tak, ako sme sa to naučili od Radovana Dočolomanského. Obklad danej steny sa podarilo vytiahnúť  do výšky asi dvoch – troch metrov. Pracovné skupiny sa striedali medzi festivalom a základňou, takže sa robilo na viac smien. Pomohli nám aj tí, čo došli hlavne na festival, ale zastavili sa: Yeti, Momo, Mimino..

    Radovan prišiel okolo šiestej večer a hneď sa pustil do omurovávania krbu, čo v nedeľu ráno zvládol do polky, takže nám ho už hádam nikto neukradne. Maťo Kučera s Hankou začali obkladať štít, čo aj dotiahli skoro úplne do konca (chvála Bohu, lebo tam hore by asi nikto okrem Maťa dobrovoľne nevyliezol).

    V nedeľu sme ešte s Petrom Magdolenom a Radovanom previezli dve skupiny záujemcov do starých priestorov Starej Gardy a domov sme sa vydali o pol desiatej večer.

Cs.I.   

Fotogaléria: Festivalová nálada a práca na striedačku

..........................................................................................................................................................................................................................