A zase o krok ďalej

12.04.2011 11:54

 

V piatok vyrážame na Borinku vo večerných hodinách v zložení Marcel Adam, Csaba Igaz a Martin Kučera. Po príjemnej prechádzke sa ideme najesť k Janke.

            V sobotu prichádza Ľubo Sliva a následne Tomáš a Eva Ďurkovci, Vlado Mucha a napokon Radko Nevařil. Celí deň pracujeme a z raňajšej stavby sa na večer stáva rázom obytný priestor.

Začalo sa vypratávať všetko, čo bolo v spodnej miestnosti, podlaha sa očistila, napenetrovala a nakoniec dňa, sme vyliali nivelačnú podlahu, ktorá dala miestnosti upravený vzhľad. Kozmetické, miestami až finálne úpravy sme vykonali aj na stropných trámoch a stenách, ktoré sme očistili a natreli, kuchynské obkladačky dostali špárovku a v kúpeľni je nalepených asi polovica obkladačiek. Hore v podkroví je upratané a miestnosť s kobercom a štyrmi posteľami pôsobí priam hotelovým dojmom. V exteriéri sme taktiež pokročili a popratali, čo sa dalo, urobili chodník na terasu a čiastočne splanírovali terén od cesty. Všetkým sa nám dobre robilo a množstvo drobnejších úkonov sa ani nedá spomenúť.

V nedeľu sme hodnotili podlahu a popratali z pred chaty materiál, ktorý sme nemohli nechať vonku.

Stihli sme aj prejsť novoobjavené jaskynné priestory v jaskyni Stará Garda v Zložení Kika Nevařilová, Martin Kučera, Marcel Adam a Csaba Igaz. Cestou do Polnočného dómu pozeráme do postranných odbočiek a kalkulujeme s potenciálnymi miestami ďalšieho postupu. Po akcii, ktorá nás prevetrala sa ideme najesť a odchádzame domov.

 

Horám zdar                                     Martin Kučera

 

Fotogaléria: A zase o krok ďalej 

......................................................................................................................................................................................................................